Selecteer een pagina

Wie

[layerslider id=”8″]

De eerste indruk is de beste indruk…

Wij maken jouw bedrijfsuitingen indrukwekkend!

[intense_animated type=”fadeInLeft” scroll_percent=”50″]

Wij komen naar jou toe

Wij komen bij jou langs om je wensen en doelstellingen te bespreken. Zo hoef je niet het pand te verlaten of uren op internet te zoeken naar marketing oplossingen. Wij kunnen je ontzorgen van alles wat te maken heeft met reclame, branding, signing, marketing, drukwerk en media.


Altijd een voorbeeld vooraf

Je krijgt altijd een voorbeeld te zien
voordat wij overgaan tot het drukken
van het product of het live
zetten van een website.
Indien gewenst kunnen dan nog
aanpassingen worden gedaan
aan het ontwerp. Zo weet je zeker dat je datgene krijgt waar je voor hebt getekend.

Geen uurtarieven bij ons

Bij ons worden er geen uurtarieven gehanteerd voor diensten buiten het drukwerk om. Daarom kunnen wij
je direct een vaste prijs voor onze diensten aanbieden. Zo kom je achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Dat werkt wel even prettig!

[/intense_animated]

Wie
zijn wij?

IB Reclame is een allround reclamebureau en bestaat uit jonge, getalenteerde en creatieve liefhebbers voor dit vak. Wij richten ons voornamelijk op het midden en klein bedrijf (MKB).

Al onze ontwerpen zijn maatwerk en dus ook uniek.

Met meer dan 11 jaar werkervaring op zak zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf zich onderscheidt van jouw concurrenten. Dit doen wij middels creatieve ideeën en slimme toepassingen. Template werk bestaat dus niet in ons woordenboek!

Onze klanten zijn onze vrienden!

Met onze vrienden zijn we informeel, flexibel en behulpzaam. Je kunt altijd op ons rekenen en de deur staat wijd open voor wie ons bezoeken wil. Je bent van harte welkom. Koffie of thee staat voor je klaar.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Je kunt bij ons terecht voor al jouw marketing doeleinden. Of het nou gaat om het drukken van flyers en visitekaartjes, het beletteren van jouw voorgevel of auto, het bouwen van een website, het ontwerpen van een logo of zelfs een hele nieuwe huisstijl, kortom, alles is mogelijk!

Ontwerp

Heb je een ontwerp nodig voor je website, flyer, poster, logo etc.? Wij kunnen je hierbij helpen! Laat ons weten wat je doel is en wij zorgen voor een passend en effectief ontwerp. Hierbij is het belangrijk dat de juiste kleuren en teksten worden gebruikt om je boodschap doeltreffend over te brengen op je doelgroep.

Drukwerk

Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij jouw ontwerp ook gelijk drukken tegen bodemprijzen!
Geen vorm of formaat is ons onmogelijk. Papier, stickers, PVC en magneetplaten in talloze soorten, diktes en afwerkingen. Wij zullen je uiteraard bijstaan bij het kiezen van het juiste product voor jouw drukwerk.

Web Design

Websites zijn er in verschillende soorten en maten. De vraag is; past je huidige website bij jouw bedrijf en de gewenste uitstraling ervan? Of heb je zelfs nog helemaal geen website?

Het is van cruciaal belang dat jouw website goed aansluit op je huidige huisstijl en de juiste uitstraling heeft. Maar daarmee ben je nog niet klaar. Het is ook van groot belang dat de inhoud van jouw website de boodschap goed overbrengt aan jouw bezoekers. Wanneer 1 van deze 2 elementen niet naar behoren is, dan zal je een terugloop in je conversie ervaren. Er zit meer achter een website dan alleen maar een plaatje plakken met wat tekst erbij!

Heb je hulp nodig om je website beter te laten presteren of wil je zelfs een compleet nieuwe website? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij staan je graag bij.

Signing en Belettering

Uiteraard wil je dat jouw bedrijf opvalt tussen de anderen. Een goed ontwerp helpt je hierbij een eind op weg. Maar met alleen een goed ontwerp kom je er niet. Het ontwerp moet op de juiste manier worden gepresenteerd. Als het om Signing gaat, dan hangt dit af van de locatie van jouw bedrijf en het doel die je wilt bereiken. Gaat het om belletering van je bedrijfsauto dan spelen andere factoren een rol.

Ben je van plan je bedrijf meer te laten opvallen? Neem contact met ons op. Wij geven je hierover gratis en vrijblijvend advies.

Media

Wil je jouw bedrijf echt een boost geven? Gebruik dan Social Media in je voordeel. Tegenwoordig is Social Media een grote factor voor bedrijven om nieuwe klanten te werven en te behouden. Dit moet je echter wel op de juiste manier aanpakken.

En wat dacht je van een bedrijfsfilm? Deze zorgt ervoor dat je echt uitspringt tussen de menigte. Dit kan je zowel op je website als op jouw YouTube kanaal zetten. Het is belangrijk om je YouTube kanaal met regelmaat te voorzien van nieuwe video’s. Dit zorgt ervoor dat je website meer opvalt en eerder wordt getoond bij zoekmachines.

Kom je er niet uit? Schakel ons in, wij kunnen je helpen deze belangrijke stap in de goede richting te zetten.

Hoe werken wij?

Wij komen naar jou toe! Zo hoef je niet jouw bedrijf te verlaten om jouw wensen met ons te bespreken, dat is pure tijdwinst. Goed voor jou, en goed voor het bedrijf.

In eerste instantie zullen wij gratis en vrijblijvend telefonisch of per e-mail een gesprek met je aangaan over jouw bedrijf, jouw wensen en doelstellingen. Vervolgens komen wij bij je langs voor een gedetailleerd gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen wij in de meeste gevalleen ter plekke de totale kosten berekenen. Omdat wij niet met uur tarieven maar met vaste kosten werken, kom je achteraf nooit voor onaangename verrassingen te staan!
Wanneer je akkoord hebt getekend voor de opdracht dan starten wij met de uitvoer hiervan. Je wordt betrokken bij het hele ontwikkelingsproces. Er wordt niets ondernomen zonder dat jij vooraf een voorbeeld hebt gezien en goedkeuring hebt gegeven.

Je krijgt als klant van IB Reclame een eigen contactpersoon binnen het bedrijf die alles voor jou regelt en afhandelt. Zo hoef je niet elke keer jouw verhaal opnieuw te vertellen aan een van onze medewerkers. Ook zal jouw contactpersoon zorgen voor een persoonlijke en nauwe samenwerking met jou. Wij hopen hiermee een prettige en professionele samenwerkingsband met jou te creëren.


[intense_parallax_scene size=”full” background_type=”image” image=”357″ imagemode=”parallax” height=”500″ breakout=”1″ advance_arrow_background_color=”#ffffff”]

Voorbeelden van ons werk

Elk afgerond project is een unieke kunstwerk. Wij laten je graag een aantal van onze kunstwerken zien om je een indruk te geven van wat wij ook voor jou kunnen maken.


Hebben wij je interesse gewekt?
Vraag een offerte aan, of neem contact met ons op!

[intense_animated type=”bounceInRight” scroll_percent=”30″]

[real3dflipbook id=”1″]

[/intense_animated]

[/intense_parallax_scene]

Offerte aanvragen

Gebruik het formulier om een offerte aan te vragen. Na ontvangst van jouw aanvraag zullen wij z.s.m. de offerte samenstellen en deze naar jou toe sturen.
Indien je de offerte accepteert, dan wordt deze omgezet in een bestelling.

[layerslider id=”10″]

Offerte Formulier

[si-contact-form form=’2′]

Contact met ons opnemen

Heb je vragen of suggesties? neem gerust contact met ons op!
Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma t/m vr van 10:00 tot 18:00 uur.

IB Reclame

de Star 6e                        T: 0228 752 001
1601 MH Enkhuizen

Algemene vragen

Heb je een algemene vraag over onze producten en diensten?
Stuur deze dan naar info@ibreclame.nl

Vragen over jouw bestelling

Heb je een vraag over jouw bestelling of een gemaakte afspraak
met 1 van onze verkopers? Stuur dan een e-mail naar sales@ibreclame.nl.
Je kunt ook de des betrefende verkoper bellen of e-mailen indien je daar de contact gegevens van hebt.

Vragen over jouw product of ontwerp

Heb je een vraag over jouw product of ontwerp? Stuur deze dan naar
ontwerp@ibreclame.nl.

Klachten

Heb je een klacht of ben je niet tevreden met jouw product? Stuur dan een e-mail naar klacht@ibreclame.nl. Wij zullen jouw klacht zorgvuldig in behandeling nemen en jou hierover verder berichten.

Contact Formulier

[si-contact-form form=’1′]

Klachten Formulier

[si-contact-form form=’4′]

[put_wpgm id=1]

Gratis persoonlijk advies!
Bel 0228 – 752 001 of stuur ons een e-mail
voor gratis en vrijblijvend advies.

Klantenservice
Contact
Een terugbelverzoek indienen

Bedrijfsgegevens
IB Reclame
de Star 6e
1601 MH ENKHUIZEN

T: 0228 – 752 001
E: info@ibreclame.nl
KvK: 58418520
BTW: NL218664412B01

Onze werkwijze
1) Wij komen bij jou langs voor een gesprek. Jouw wensen en doelstellingen worden dan besproken.

2) Samen met jou bepalen we welke producten en diensten je nodig hebt. In de meeste gevallen kunnen wij direct een vaste totaal prijs aan jou opgeven.

3) Besluit je de opdracht door ons te laten doen? Dan betrekken wij jou van begin tot eind bij het hele proces.